AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen – of reeks

Begeleiding door
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ontdek deze 'Weg van Bewegen', een weg van heling.

WIN_20180710_17_40_31_Pro_Moment

Methodiek(en)

Data voor AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen – of reeks

Info en Beschrijving

ontdek deze weg van bewegen
een weg van heling

om de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen
en meer in voeling te komen met wat jou innerlijk beweegt
om jouw lichaamsbewustzijn en lichaamsgevoel te verruimen
jouw zelfvertrouwen en zelfwaarde te bevorderen
en jouw creativiteit te ontwikkelen en uit te drukken

Naar de winter toe keren alle bomen en planten zich naar binnen, alsook bereiden de dieren zich voor op hun wintermodus. Deze 5-delige reeks nodigt jou uit om naar binnen te kijken en zien wat er in jóu leeft.

Een deelnemer getuigt: “De stilte verraste mij keer op keer en bracht mij bij emoties, overtuigingen, beelden, bewegingen en inzichten die ik op dat moment nodig had. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. De warme, professionele begeleiding van Els maakt het helemaal af, een aanrader!” (Ine)

Authentic Movement is een toegankelijke dans- en bewegingsvorm waarbij je met de ogen gesloten, vanuit de stilte in jezelf en vrij van oordeel, luistert naar jouw innerlijke impuls, stemming of verbeelding die in je oprijst, en je vervolgens in beweging brengt. De beweging en dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme en vorm. Je ontwikkelt gaandeweg jouw innerlijke getuige en gewaarzijnsvermogen die jou op jouw bewegingsreis vergezeld. Zo kom je tot een verdiepend contact met jouw ervaren. Dit biedt nieuwe inzichten, vernieuwde verbinding en heling. Nadien word je uitgenodigd hier ‘kleur’ aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op een andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Bij aanvang wordt de nodige opwarming en omkadering voorzien.
Geen voorafgaande ervaring in dans of Authentic Movement vereist.
Welkom !

Meer informatie vind je ook op de website van Els Soetaert www.aquatouch.be

> Authentic Movement (5 avonden – ook los te volgen)
start > dinsdag 19 november 2019 om 19u45-21u15
verdere data zijn > 26 november, 3, 10, 17 december 2019
deuren open om 19.30u

deelnameprijs: 18 €/ losse les, 80€ / 5 lessen, vroegboek : 75 €/ 5 lessen (losse lessen betaal je ter plekke, wens je deel te nemen aan de 5 lessen dan is inschrijving pas volledige bij betaling van 20 € voorschot, zie link naar inschrijvingsformulier voor reknr.
> vroegboek 5 lessen (ten laatste ingeschreven op 28 oktober 2019, mét betaling van voorschot 2019, of ook geldig voor diegene die meegedaan hebben aan de kennismakingsavond op 2 april 2019 – ook de inschrijving is pas volledig bij een voorschot van 20€)

> Meld jouw deelname via het inschrijvingsformulier, ook al kom je voor een losse les

> link naar INSCHRIJVINGSFORMULIER

Prijs: 18 € / losse les, 80 € / 5 lessen (vroegboek 75 € - mits ingeschreven en betaald voorschot vóór 29 oktober) - deelnemers aan de kennismaking 2/04/2019 genieten van de vroegboekprijs

Inschrijven?