Aanraken en (aan)geraakt worden

Begeleiding door
tedere handen

Methodiek(en)

Data voor Aanraken en (aan)geraakt worden

Info en Beschrijving

Aanraken is onze ‘eerste’ taal en één van onze belangrijkste basisbehoeftes.  En laat dat net één van de dingen zijn die heel wat mensen in hun leven missen of misschien is het er wel maar  verlangen we naar een andere manier van aangeraakt worden en de ander aanraken. Alleen, we hebben vaak niet geleerd om te mogen en durven voelen hoe en wat. De volgende stap daarin is het ook durven en kunnen verwoorden. Veelal heerst er ook verwarring, omdat we geleerd hebben om aanraken te associëren met seksualiteit en dat mag, maar hoeft helemaal niet zo te zijn. Hoe zou het zijn om het plezier, the pleasure  van het aanraken weer in je vingers te krijgen? Jezelf aan te raken en ook de ander?

 

Aanraken is niet alleen iets wat wij mensen doen

maar ook wat ons tot mensen maakt

 

Tijdens deze workshop neem ik je  op een veilige, creatieve, speelse en vertrouwensvolle manier  mee in deze bijzondere wereld. Het is fijn om te leren/mogen spelen met geven en ontvangen.We gaan tijd nemen en vertragen zodat je echt goed kan voelen, je zelf kan kiezen/beslissen, je leert ontdekken hoe je precies aangeraakt wil worden en daarvoor te kiezen en je te openen. We spelen met de volle ja en de volle nee.

Je wordt uitgenodigd om lekker in je lijf te zijn, te spelen en je innerlijk kind weer ruimte te geven. Te voelen, te ontdekken, de onschuld in jou uit te nodigen en vrijheid te ervaren.

Hierin laat ik mezelf vooral inspireren door “The Wheel of consent” van Betty Martin. Ik geef je kort wat achtergrond info mee, we beginnen met het openen van onze eigen handen en spelen met korte en ( iets ) langere afwisselende oefeningen die je mee naar huis kan nemen. Eén ding is zeker: het zal je blik en kijk op dit thema wellicht voorgoed veranderen alsook jouw ervarings -en belevingswereld verruimen.

Laat jij je onderdompelen in dit oh zo boeiende thema?!

Ik kan je nu al met enige zekerheid zeggen dat je met een brede glimlach, zin in speelsheid, een warm en blij  hart en vervulde buik huiswaarts zult keren! Ik zag het keer op keer al gebeuren bij vroegere deelnemers/sters: hoe hun hart zich opende, hoeveel ontspanning en plezier er in hun gezicht te zien en te lezen was na het samen zijn rond dit thema.

We maken er deze keer een speciale editie van, ééntje waar er heel veel tijd en ruimte is om net iets dieper in het thema te duiken, te voelen en te beleven. Tevens zorgen we met z’n allen voor een rijk gevulde seizoensbuffet tafel (pot luck systeem) zodat we ons ook in het voeden van ons innerlijke kunnen laten aanraken en raken door al dat heerlijk lekkers.

Voor wie? voor mannen en vrouwen, zowel singles, koppels als gelegenheidskoppels zijn welkom.

Dit alles vindt plaats in een veilige setting (de kledij blijft aan en er zijn duidelijke en heldere grenzen waarbinnen we “spelen”). Interesse maar toch nog een paar vragen? Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen of dit echt iets voor jou is.

Je bent van harte welkom en ik zie naar je uit!

Speelse  (aan) rakende zomergroetjes

Mireille Madeleine Verplancke

Prijs: Vroegboekactie tem Opendeurdag: 79 euro daarna 89 euro

Inschrijven?