Veerle Vanhooren Innerstroom Coaching Opstellingen

Veerle Vanhooren

Veerle begeleidt jou graag via opstellingen naar vrijer leven

Biografie

Over Veerle Vanhooren

Ik ben Veerle,
Mama van 2 kleine sloebers en hulpverlener in hart en nieren.
Ik werk sinds 2011 in de verslavingszorg, met ruim 10 jaar ervaring binnen de werking van een therapeutische gemeenschap met mensen met een verslavingsproblematiek en een bijkomende kwetsbaarheid.
Daarnaast richtte ik ook “Innerstroom” op, een praktijk waarbij ik individueel en in groep mensen begeleid in hun persoonlijk proces aan de hand van systemisch/opstellingswerk, lichaamsgerichte oefeningen, dansworkshops, enz.

Het leven nodigde ook mij meermaals uit tot stilstaan bij wat mijn eigen innerstroom nodig heeft om te durven en kunnen (blijven) stromen én hoe ik voluit durf te kiezen voor het leven en authentiek in contact durf gaan met zorg voor mezelf én de ander.
Opstellingen, lichaamsgerichte begeleiding en authentiek en verbindend dansen zijn mijn persoonlijke ankerpunten geweest die er in mijn eigen proces mee voor zorgden dat ik in of na moeilijke periodes terug van overleven naar vrijer leven kon bewegen.

Mijn missie is en blijft nu om ook anderen te mogen bijstaan in hun zoeken naar vrijer leven en persoonlijke groei en bewustzijn en hier een aanbod in te creëren.

In Centrum voelen begeleid ik jou graag in groep (wat een krachtig medium!) aan de hand van opstellingen en beweging.

​Meer info over mij vind je op: innerstroom.be 

Methodieken

Groepsaanbod

family-system

Opstellingsdag in groep Doorbreek patronen die jou niet meer dienen. Meer inzicht in wat leeft in de onderstroom kan zorgen voor meer aanvaarding en/of meer loskomen van oude patronen die niet meer dienen, meer vrijheid in het leven van jouw leven.

Aankomende Activiteiten

Zin in verbinding?