fullsizeoutput_635c

Sara Verhoest

Biografie

Over Sara Verhoest

Ik ben Sara Verhoest, mama van twee zonen en psychotherapeut

De natuur, wandelen, yoga, muziek en de mens ontmoeten in zijn authenticiteit, daar hou ik van. Mijn job als therapeut is voor mij dan ook een grote verrijking in mijn leven. Ik heb een groot vertrouwen in de mogelijkheden, veerkracht en capaciteiten die in iedere mens en zijn omgeving  aanwezig zijn. Zowel in mijn dagelijks leven als in mijn therapeutisch werk ervaar ik dat ons leven pas echt verrijkt wordt als we durven lijfelijk voelen, ervaren, experimenteren, niet-weten, ons openstellen en loslaten. Daar zit onze kracht, onze authenticiteit. 

Naast het individuele therapiewerk, bied ik ook groepen aan. Ik heb lange tijd gewerkt in een therapeutisch dagziekenhuis en richt mij vooral op ervaringsgericht groepswerk. Opleidingen die ik volgde zijn dan ook vooral gericht op het ervaren en voelen, zoals de psychotherapie-opleiding Interactionele Vormgeving, de jaaropleiding Familieopstellingen, EMDR, contextuele begeleiding, opstelling van het verlangen. Uit persoonlijke interesse volgde ik ook reeksen zoals bio-energetica, sjamanistische workshops en mindfulness.

De vrouwencirkels die ik aanbied richten zich enerzijds op het verbinden met de energie van de seizoenen, verbinden met andere vrouwen, en verbinden met jezelf. Dit doen we op een ervaringsgericht manier, oa via meditatie, visualisatie en opstellingswerk.

Aankomende Activiteiten

Zin in verbinding?