Chris Vanderhaeghen

Chris Vanderhaeghen

mindfulness-trainer, gestalttherapeut

Biografie

Over Chris Vanderhaeghen

Psychiatrisch verpleegkundige
Trainster bij Mindful Me
Leerkracht opleiding verpleegkunde aan de Arteveldehogeschool Gent,  Gestalttherapeute (IVC)

Chris is lid van de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie als gestaltherapeut en -supervisor, alsook lid van vzw M(O)MENT, de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers.

Mindfulness is 15 jaar geleden in haar leven gekomen, sedertdien is het een soort levenselixir. Het betekent voor Chris ‘een reis naar mildheid’ & ‘de dingen zien zoals ze werkelijk zijn’.

Chris wil mensen meenemen om stilte toe te laten en te ervaren, aandacht te cultiveren om in het hier en nu aanwezig te zijn. Met besef ervaren of ‘gewaarzijn’ om te komen tot inzicht en zo passende keuzes te maken voor zichzelf en hun omgeving. Groeien in mildheid, mededogen en niet-oordelen, blijven voor Chris de focus.

Groepsaanbod

Wat is mindfulness? Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je beter leert omgaan met stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn, … Mindfulness stimuleert ook de creativiteit en verbetert de communicatie. Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu wil zijn (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties,…) zonder er direct over te oordelen.

Aankomende Activiteiten

Zin in verbinding?