_TCG6133

Joke De Wulf

Biografie

Over Joke De Wulf

Ik ben Joke, psychologe, gespecialiseerd in slaaptherapie en emo-eten.

Ik ben geboren en getogen in Gent en omstreken (°1981).

‘De mens’ heeft me altijd al heel erg geboeid. De keuze om psychologie te studeren na mijn middelbare school was een evidentie. Na jaren vooral met het hoofd te zijn bezig geweest, werd mijn interesse in het lichaam gewekt. Ik was immers zelf lang een wandelend hoofd, tot mijn lichaam signalen begon te geven, die gerelateerd waren aan stress. “Tiens tiens, die twee zijn toch met elkaar verbonden.”

Er volgde een specialisatie in de wetenschappelijk onderbouwde orthomoleculaire gezondheidsleer (Efiow – nu Biok). Even later nog één in slaap (BASS – Belsleep), in mindfulness (ACT) en in hartcoherentie (Louvanie).

Als ik niet aan het werk ben vind je me bij mijn gezin en familie. Ik ben mama van 2 kinderen van 8 en 5 en woon met mijn gezin in Nazareth. Tegelijk geniet ik evenzeer van alleen zijn. Ik hou van groen, oker en oudroze, van bloemen en de natuur, van een goed boek, lekker eten en een boeiend gesprek, en van, hoe kan het ook anders, slapen.

Om bij te blijven in de voortdurend evoluerende wereld van psychologie, slaap, voeding en gezondheid volg ik opleidingen en bijscholingen op regelmatige basis.

Erkenningsnummer psycholoog: 812117119

Visumnummer 295713

 

Groepsaanbod

No data was found

Zin in verbinding?