Joke De Wulf

Biografie

Over Joke De Wulf

Slaapcoaching voor mensen die moeite hebben met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden.

Slecht slapen kruipt snel onder je vel. Een slechte nacht overkomt iedereen wel eens, maar als het chronisch wordt ondermijnt het je dagdagelijks functioneren. Je bent niet alleen. 1 op 3 volwassenen ervaart een probleem met slapen. Aangezien je waarschijnlijk ooit wel goed sliep, kan je je lichaam herprogrammeren om opnieuw goed te slapen, zodat je je de volgende dag fit en energiek voelt.

De kwaliteit van je slaap wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder je slaaphygiëne (hoe creëer je voor jezelf de ideale slaapsetting), je voedingspatroon en de mate waarin de gas- en de rempedaal van je brein en lichaam in balans zijn, m.a.w. hoe je omgaat met stress, piekeren en angst.

In het traject slaapcoaching gaan we met die verschillende factoren aan de slag om de vicieuze cirkel van slecht slapen en fysieke en mentale stress te doorbreken. We combineren theoretische kennis over slaap en de do’s and don’ts met een concrete aanpak van jouw specifiek slaapprobleem.

Zal je na het traject van 8 sessies nooit meer een minder goede nacht hebben? Neen, dat is voor iedereen een utopie. Maar je zal perfect weten aan welke knoppen je kan draaien om het tij snel te keren, zodat je niet opnieuw in het verhaal van slapeloosheid terecht komt. Je zal opnieuw vertrouwen hebben in je lichaam en in je slaap en je energieker en fitter voelen doorheen de dag, waardoor je lichter door het leven gaat.

Voor wie is dit traject bedoeld? Voor volwassenen die slecht slapen a.g.v. slechte slaapgewoonten, stress of piekeren en die gemotiveerd zijn om er diepgaand mee aan de slag te gaan, zodat een duurzaam resultaat binnen handbereik ligt.

Voor wie is het traject niet bedoeld? Voor mensen die op zoek zijn naar een quick fix met basistips and tricks, maar zelf weinig tot geen inspanning willen leveren om het probleem aan te pakken.  Noch voor mensen met een slaapstoornis die vastgesteld is in een slaaplabo, zoals narcolepsie, slaapwandelen, NREM-parasomnie, e.d.

Praktisch:

Het traject bestaat uit 7 groepssessies en 1 individuele sessie tussendoor.

De groepssessies gaan door op woensdagvoormiddag van 9.15u tot 11.15u.

Data groepssessies: 19/01, 26/01, 2/02, 9/02, 9/03, 23/03, 04/05.

De individuele sessie is onderling af te spreken tussen 9/02 en 9/03 en gaat door te Nazareth.

Prijs: 397€ voor 8 sessies, syllabus, werkmateriaal, water en thee.

Meer info en inschrijven op www.jokedewulf.be. Heb je vragen? Bel gerust naar het nummer 0496 46 32 76 voor een gesprek met Joke.

Groepsaanbod

No data was found

Aankomende Activiteiten

Zin in verbinding?