OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els Soetaert

Een levend lichaam is steeds in beweging en heeft een wetend vermogen waar we op mogen (leren) vertrouwen. Met mijn aanbod begeleid ik jou graag hierin.

Biografie

Over Els Soetaert

Ervarings- en lichaamsgericht therapeut / Trainer

Integratief Somatisch & Aquatisch Therapeut / Dans-en Bewegingstherapeut / TRE®-provider

Sinds 2001 volgde ik (1970) meerjarige opleidingen in diverse complementaire therapievormen gaande van relaxatie en manuele therapie tot proceswerk ‘op het land’ en ‘in het water’.

Elk van deze body-mind gerelateerde begeleidingsvormen (*) nemen als uitgangspunt ons voelend en bewegend lichaam, ons gewaarzijn en bijhorend proceswerk.
Sinds jaren werk ik op zelfstandige basis en geef ik individuele therapie zowel ‘op het land’ als ‘in het water’, alsook verzorg ik zwemles aan kinderen en volwassenen, en geef ik watergewenning voor baby’s.

Ik assisteer(de) en begeleid(de) verscheidene waterworkshops en opleidingen in binnen-, en buitenland. Nu verzorg ik ook lessenreeksenen trainingen ‘op het land’.
In mijn jeugd deed ik aan competitiezwemmen en zeilen. Water ligt me nauw aan het hart, maar ook vrij bewegen, dansen en wandelen in de natuur geeft me leven.
Voordien werkte ik als choreograaf, performer en beeldend kunstenaar (www.facebook.com/Ilselucels). En vandaag neem ik schuchter potlood en penseel ter hand, en creëer ik opnieuw beeldend werk.

Samen met mijn achtergrond in een veeljarige zen meditatiepraktijk zorgt dit voor een eigen ‘touch’.

Aarzel niet me te contacteren wanneer je op zoek bent naar bijkomende ondersteuning en persoonlijke groei : 0486/ 27 65 53

Inschrijving voor de groepslessen kan via de toegevoegde inschrijvingsformulieren onder desbetreffende reeks, tenzij anders vermeld.

> ONLINE INSCHRIJVEN voor AUTHENTIC MOVEMENT – 5 delige avondreeks – start dinsdag 19/11/2019

> ONLINE INSCHRIJVEN voor TRE, Stress & Tension Release Exercise – korte reeks – start dinsdag 29/10/2019

Ik ben per mail bereikbaar: els_soetaert@hotmail.com

web : www.aquatouch.be

Link naar: Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Els Soetaert – Aquatouch gets in touch

Link naar Facebookpagina ElsSoetaertAquatouch – Je kan me altijd liken of volgen

(*) Puttend uit specifieke elementen van Integrative Somatice & Aquatic Therapy (traumagerichte therapie en werkt o.a. vanuit de psychologie van shock en trauma en de psychologie en bewegingsontwikkeling van pre-,en peri-natale periode), Movement Development Educatie, Dans-, en Bewegingstherapie, Authentic Movement, Integratieve Creatieve Therapie, Cranio Sacraal Therapie, Fasciatherapie (mdb), TRE Tension & Stress Release Exercise, meditatie en Gestaltcoaching werk ik samen aan jouw groeiproces. Voor het waterwerk werk ik bijkomend met Cranio in water, Watsu, Jahara, Healing Dance.

 

Groepsaanbod

paul-morris-137448_rodebloem

Kom in contact met jouw energie via de KUNDALINI ACTIEVE MEDITATIE (Osho)

WIN_20180508_16_54_54_Pro_Moment(4)

Integratief Somatische Meditaties bieden jou een zachte vorm van meditatie en bewustwording aan. Tijdens deze meditatieve momenten gaan we aan de slag met lichaamsgerichte meditaties waarbij we in stilte onze aandacht steeds naar ons ervaren in het lichaam brengen. We gebruiken hiervoor somatische ankers in het lichaam. Hierbij zitten of liggen we stil, of bewegen we ons langzaam in de ruimte.

dawid-zawila-275831-nieuwjaarstokje

Wens je een natuurlijke methode aan te leren om jouw stressniveau te verminderen en om jezelf te re-boosten? Wil je in de diepte leren ontspannen ? Dan is TRE® iets voor jou !

WIN_20180710_17_40_31_Pro_Moment

Ontdek deze 'Weg van Bewegen', een weg van heling.

Zin in verbinding?