Mijn passie is mensen begeleiden naar meer bewust zijn: leren (opnieuw) contact maken met wat ze voelen, zowel op fysiek als emotioneel vlak; inzichten krijgen in vast geroeste patronen waarvan ze zich niet bewust zijn maar wel een belemmering vormen om datgene te doen wat écht bij hen past. We gaan samen op pad tot het moment dat je alleen weer verder kan.

Biografie

Over Carine Mortier

Je kan voor individuele sessies terecht bij Carine Mortier.

Misschien heb je iemand nodig waarmee je je gedachten kan delen, een klankbord waardoor je tot inzichten komt die je nodig hebt om persoonlijk te groeien en opnieuw in balans te komen. Je zal ontdekken dat je vaak meer keuze hebt dan op het eerste zicht lijkt. Je leert jezelf beter kennen zodat je kunt kiezen voor wat écht bij jou past.

Soms zijn woorden alleen niet genoeg om de veranderingen te bereiken die je voor ogen hebt. Dan kan Holistic Pulsing (zacht en ritmisch wiegen van je lichaam terwijl je op een comfortabele tafel ligt) een grote meerwaarde geven aan de sessies. Je wordt op een coachende manier begeleid om je meer en meer bewust te worden van wat je voelt, zowel lichamelijk als emotioneel. Dit gewaar zijn is de eerste stap naar het leren loslaten van blokkades en spanningen. Je zal ook inzichten krijgen in vast geroeste patronen die je vroeger wel van dienst waren, maar vandaag alleen een belemmering vormen om jezelf te kunnen zijn.

Op jouw tempo maak je contact met de wijsheid van je lichaam. Je leert luisteren naar de signalen dat het geeft, zodat je er ook kan naar handelen.

Afhankelijk van je vraag, kan er ook gewerkt worden met de Interactieve Zelf-Resonantie® methode (ook wel ‘opstellen van het verlangen’ genoemd): een werkwijze waarbij taal toegang geeft tot dat wat verborgen zit op een diepere laag in jezelf. De methode is gebaseerd op erkende hechtings- en traumatheorieën en ontwikkeld door prof. dr Franz Ruppert.

Het doel is steeds dat jij (opnieuw) zeggenschap krijgt over jezelf en je eigen leven.

Regelmatig organiseer ik workshops en jaarlijks ook de cursus Holistic Pulsing. Meer informatie hierover kan je vinden in de rubriek ‘In Groep’.

 

Groepsaanbod

3D sketched image of a male figure with muscle map on a medical background with DNA strands

Ons lichaam draagt een schat aan informatie in zich. Helaas is het vaak zo dat we pas contact maken met ons lichaam als we ongemakken of klachten ervaren. Dit zijn signalen waar we iets uit kunnen leren.

Zin in verbinding?