foto website CV def.

Carine Mortier in Spanje

Mijn passie is mensen begeleiden naar meer bewust zijn: leren (opnieuw) contact maken met wat ze voelen, zowel op fysiek als emotioneel vlak; inzichten krijgen in vast geroeste patronen waarvan ze zich niet bewust zijn maar wel een belemmering vormen om datgene te doen wat écht bij hen past. We gaan samen op pad tot het moment dat je alleen weer verder kan.

Biografie

Over Carine Mortier in Spanje

Reeds van in mijn middelbare schooltijd was ik gefascineerd in ‘waarom mensen doen wat ze doen’. Later ging ik op zoek naar antwoorden en inzichten om mezelf beter te leren te kennen. Zo kwam ik in contact met Gestalt en na een individueel traject, volgde ik de 3-jarige training. Daar heb ik voor het eerst écht mijn verlangen gevoeld om zelf ook mensen te begeleiden.

Iedere opleiding die ik nadien volgde (Coach/Counselor, Holistic Pulsing, Lichaamsgerichte therapie, izr®-begeleider) hebben mij verder gebracht op mijn persoonlijk pad. En wat ik daar geleerd heb, is voor mij de basis van waaruit ik werk.

Ik zie de mens met zijn gedachten, gedragingen, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen als één geheel. Deze zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar constant, ook als we er ons niet bewust van zijn.

Respect, gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden in mijn leven en in mijn werk.

Ik loop graag mee met mijn cliënten op het pad van hun persoonlijke groei en ontwikkeling tot het moment dat ze alleen verder kunnen.

Momenteel volg ik een lang gekoesterde droom en verblijf ik voor een lange periode in Spanje. Ik werk nu online met cliënten, ook met de izr®-methode. Steeds weer ben ik aangenaam verrast dat het beeldscherm geen barrière vormt om diepgang in de sessies te brengen en dat cliënten ook op deze manier inzichten verwerven en stappen zetten in hun persoonlijk proces.

 

‘Je zult je hart nooit kunnen ontlopen. Daarom kun je maar beter luisteren naar wat het je te zeggen heeft.’ Paulo Coelho

Groepsaanbod

foto De Spiegel van je Verlangen

In deze workshop kan je jouw verlangen opstellen via resonantiepersonen. Zo kan je het contact met datgene wat je heel graag wilt nog verder verdiepen en onderzoeken wat je mogelijks tegen houdt om het te realiseren.

Logo_interakt_izr_voor website aangep

Wil je contact maken met wat je diep van binnen heel graag wilt en onderzoeken wat ervoor zorgt dat het nu nog moeilijk is om het te realiseren? Interactieve zelf-resonantie® kan je daarbij helpen.

De Spiegel van je Verlangen

Wil je contact maken met datgene wat je diep van binnen heel graag wilt? Opstellingen met de izr-methode kan je daarbij helpen.

Aankomende Activiteiten

Zin in verbinding?