Mijn passie is mensen begeleiden naar meer bewust zijn: leren (opnieuw) contact maken met wat ze voelen, zowel op fysiek als emotioneel vlak; inzichten krijgen in vast geroeste patronen waarvan ze zich niet bewust zijn maar wel een belemmering vormen om datgene te doen wat écht bij hen past. We gaan samen op pad tot het moment dat je alleen weer verder kan.

Biografie

Over Carine Mortier

Reeds van in mijn middelbare schooltijd was ik gefascineerd in ‘waarom mensen doen wat ze doen’. Later ging ik op zoek naar antwoorden en inzichten om mezelf beter te leren te kennen. Zo kwam ik in contact met Gestalt en na een individueel traject, volgde ik de 3-jarige training. Daar heb ik voor het eerst écht mijn verlangen gevoeld om zelf ook mensen te begeleiden.

Iedere opleiding die ik nadien volgde (Coach/Counselor, Holistic Pulsing, Lichaamsgerichte therapie, izr®-begeleider) hebben mij verder gebracht op mijn persoonlijk pad. En wat ik daar geleerd heb, is voor mij de basis van waaruit ik werk.

Ik zie de mens met zijn gedachten, gedragingen, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen als één geheel. Deze zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar constant, ook als we er ons niet bewust van zijn.

Respect, gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden in mijn leven en in mijn werk.

Ik loop graag mee met mijn cliënten op het pad van hun persoonlijke groei en ontwikkeling tot het moment dat ze alleen verder kunnen.

Omdat ik geloof in de meerwaarde van werken in een groep, organiseer ik regelmatig workshops.

 

‘Je zult je hart nooit kunnen ontlopen. Daarom kun je maar beter luisteren naar wat het je te zeggen heeft.’ Paulo Coelho

Groepsaanbod

3D sketched image of a male figure with muscle map on a medical background with DNA strands

Ons lichaam draagt een schat aan informatie in zich. Helaas is het vaak zo dat we pas contact maken met ons lichaam als we ongemakken of klachten ervaren. Dit zijn signalen waar we iets uit kunnen leren.

Zin in verbinding?