Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
StembevrijdingStembevrijding

NIEUW in Centrum Voelen !

Stembevrijding en beweging.

Als je vastloopt in je emoties, gevoelens, dan uit zich dat ook in je lichaam en krijg je bv. last van je rug, spierpijnen, angst, piekeren.

We werken aan het geven van onze stem aan elkaar in een veilige omgeving. Het gaat niet over zingen, maar het helpt je indirect wel om beter te zingen. Op een speelse manier ga je ontdekken hoe het met je gaat, door klank te geven aan wat er in je leeft. Het is bevrijdend voor je ziel. Er volgt ontspanning en opluchting.

Je geeft jezelf Ruimte in je lichaam, in je stem, in je hele wezen. In de lessen werken we met ons lichaam, onze adem, onze stem. Door de kracht van klank te gebruiken laat je , je authentieke stem naar buiten komen. Alles mag er zijn.

Deze workshop is voor jou: - als je, je stem wilt bekrachtigen en wilt bouwen aan je zelfvertrouwen - voller en vrijer wilt gaan leven en je stem gebruiken vanuit je hart - interesse hebt om de kracht van klank te ontdekken, alsook van je stem

Voel je vrij zing je eigen lied en ga gelukkig naar huis


Inschrijven Emailanita.vijle@skynet.be
Inschrijven InfoDraag gemakkelijke losse kledij. (geen jeans)
DeelnamePrijs 55€. Je bent ingeschreven als je een voorschot stort van 15 € en een mail zend naar: anita.vijle@skynet.be Plaatsen beperkt. Schrijf tijdig in.
BegeleidingAnita Vijle
LocatieCentrum Voelen, St. Annastraat 7, Eke
Locatie opmerkingVolg het paadje tot achter in de tuin waar je de mooie zaal vindt.
Max deelnemers12

De volledige agenda voor deze activiteit:
09-03-2019Zaterdag13u3017u00Stembevrijding
Anita Vijle