Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Jouw verlangen Centraal - OpstellingenOpstellen van het verlangen

De Spiegel van je Verlangen

Eén daagse workshop: Opstellen van je verlangen met behulp van de Interactieve Zelf-Resonantie® methode.

We starten met een door jou geformuleerd verlangen. Dat kan in principe elk verlangen zijn: veranderingen in je gevoelens, gedrag of gedachten, een wens je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, een verlangen naar meer psychisch of fysiek welzijn. Bijvoorbeeld ‘Ik wil meer zelfvertrouwen’ of ‘Ik wil beter kunnen omgaan met stress’, ‘Ik wil een betere relatie met mijn moeder’, …

De door jou gekozen resonantiepersonen laten je zien, horen, voelen wat bij jou speelt op een diepere laag. Zo kan je inzichten krijgen in oude patronen en in de mogelijkheden die er zijn om je verder te ontplooien en jouw verlangen te realiseren.

Ook als resonantiepersoon of toeschouwer kan je in het proces van de ander inzichten krijgen over wat bij jou op een diepere laag speelt.

Deze werkwijze vindt zijn basis in de Meergenerationele Psychotraumatologie die gebaseerd is op erkende hechtings- en traumatheorieën, ontwikkeld door prof. Dr. Franz Ruppert. Op die manier onderscheidt ze zich van de methode met familie opstellingen van Bert Hellinger.

Meer informatie vind je op http://www.life-quality-coach.be/training/de-spiegel-van-je-verlangen/


Inschrijven Emailcarine@life-quality-coach.be
DeelnamePrijs: - met een eigen proces: 45,00 euro - als resonantiepersoon: 22,00 euro Er is ruimte voor maximum 3 deelnemers met een eigen proces en 10 resonantiepersonen. Water, thee, koffie zal voorhanden zijn.
BegeleidingCarine Mortier

De volledige agenda voor deze activiteit:
09-02-2019Zaterdag10u0016u30Oog in oog met jouw verlangen - 2-daagse workshop
Carine Mortier
10-02-2019Zondag10u0016u30Oog in oog met jouw verlangen - 2-daagse workshop
Carine Mortier
Recente activiteiten
Op vrijdagnamiddag, vaste groep, instap sept/febr
14-12-2018Lees meer >>
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
17-12-2018Lees meer >>
Prenatale yoga, mindfulness en relaxatie is een meerwaarde voor moeder, baby en partner. door middel van zachte bewegingen, ademhaling en meditatie creëren we ontspanning voor zowel de moeder als de baby.
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
17-12-2018Lees meer >>
Aan de slag met verschillende tibetaanse meditatie en relaxatie technieken.
Start je dag in ontspanning en mét energie! zachte bewegingen om je lichaam en geest wakker te maken, klaar voor de dagelijkse uitdagingen.
18-12-2018Lees meer >>