Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Vrouwen ValleicirkelVrouwen Valleicirkel reeks

Dag mooie vrouw,

dag lieve jij,

Heb je zin, ben je nieuwsgierig of geprikkeld om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je Vrouw Zijn zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf. Lees dan zeker verder !!

Dit is wat één van de deelneemsters van de vorige reeks me terug gaf als feedback :

"Ik vond het super boeiend! Het delen van onze intieme verhalen doet me mijn seksualiteit als vrouw dieper eren. Het heeft dat stukje schaamte dat er omheen zat naar anderen toe doen smelten.

Mireille is een fantastische begeleidster, de combinatie van positiviteit, diepgang, gezonde begrenzing, ontspanning, kwetsbaarheid, de warme sfeer en ongedwongen uitnodiging nu en dan uit mijn comfortzone stappen, het gebeurde allemaal zo naturel,spontaan en met veel liefde, zorg en enthousiasme ... woehoew dankje !"

De Vrouwen Valleicirkel reeks


Ik ben toe aan de 8 ste editie van deze mooie, (h) eerlijke vrouwenreeks, net zoals ik groei en ont-wikkel zo groeit de inhoud en de energie van de reeks met me mee.Ik neem je mee op een avontuurlijke reis doorheen je vrouw zijn en laat je meer thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.Een ideale manier om je lichaamsbewustzijn en je bewustzijn als vrouw te verruimen!Je telkens weer te verbinden met wat er is, in jezelf en in de groep sisters.

We lachen, zingen, mediteren, dansen, huilen, spelen, delen, laten ons raken en (aan)geraakt worden en begeven ons vaak op ongekend terrein op de grens van onze comfortzone : telkens voelend of het voor jou wel helemaal klopt.. een diepe duik in je Vrouw Zijn... een reis die jou kan/zal veranderen.

Dit alles in een veilige bedding, gedragen door mij en door de energie van de cirkel.

Deze reeks is gebaseerd op de wijze lessen van de Jade Godin (het ontluiken van de sensuele vrouw), het Taoïsme aangevuld met zacht lichaamswerk en doorspekt met opgedane wijsheid en levenservaring.

Tussen de cirkelmomenten in krijg je kleine opdrachtjes en tools mee zodat het een on going proces is en wordt. Je lekker verder kan spelen, ontdekken en verdiepen. Telkens weer word je (in alle vrijheid) uitgenodigd .

Zoals één van de sisters schreef : " De vallei reeks biedt een meditatief, speels, creatief, grensverleggend en kleurrijk palet aan ingrediënten.Dit alles kan je direct toepassen in je dagdagelijks leven."

Ik heb er alvast zin in en zie er naar uit je daar te mogen ont-moeten,

voor nu wens ik elk van jullie een overvloedige prachtige zomer !

hartelijke groeten

Mireille Verplancke


Inschrijven Emailmireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58
Inschrijven Infomireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58
DeelnameJe betaalt 175 euro voor de reeks, graag vooraf betalen op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam + Valleicirkelreeks najaar 2018 of cash bij aanvang van de reeks. Ontvang je graag een factuur : geef me dan een seintje.
Begeleidingmireille Verplancke
LocatieGrote zaal Centrum Voelen
Max deelnemers12

Recente activiteiten
Op vrijdagnamiddag, vaste groep, instap sept/febr
14-12-2018Lees meer >>
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
17-12-2018Lees meer >>
Prenatale yoga, mindfulness en relaxatie is een meerwaarde voor moeder, baby en partner. door middel van zachte bewegingen, ademhaling en meditatie creëren we ontspanning voor zowel de moeder als de baby.
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
17-12-2018Lees meer >>
Aan de slag met verschillende tibetaanse meditatie en relaxatie technieken.
Start je dag in ontspanning en mét energie! zachte bewegingen om je lichaam en geest wakker te maken, klaar voor de dagelijkse uitdagingen.
18-12-2018Lees meer >>