Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
<< Terug naar team...
Lieve Michels

Emailinfo@lievemichels.be
Tel
GSM0473/39 70 92
Websitewww.lievemichels.be

Wie is Lieve?

“Leven vanuit je diepste kracht” is iets wat me steeds geboeid heeft. Dat er een immense liefdeskracht is in mezelf en in elk ander stemt me dankbaar en inspireert me om te blijven zoeken hoe ik behulpzaam kan zijn. Ik vind het wonderbaar hoe het “kijken in liefde” naar emoties, belastende overtuigingen, lichamelijke gewaarwordingen opent voor inspiratie, creativiteit, levenskracht, doorzetten..

Als je aan een workshop deelneemt kan ik vanuit mijn hart naar jou “kijken” en vertrouwen dat je het antwoord vindt, aan de hand van de vragen en methodieken die ik je aanreik. Je mag je tonen zoals je je nu voelt, zoals je nu denkt, zoals je nu beweegt en je gedraagt. Dat juist is de opening voor het ervaren van Heelheid in jezelf.

De opleiding die ik volg en het mezelf laten coachen helpt me om oordeelloos aanwezig te kunnen zijn.

Ik voel me elke dag uitgenodigd om dat wat me triggert bij mensen en situaties niet langer weg te duwen, maar het warme aandacht te geven. Het verschil is duidelijk. Voorheen ging ik heel gespannen gestructureerd door het leven. nu durf ik het leven ‘te laten komen zoals het komt’. Het is en blijft een uitdaging, en ik ga ze aan. Ik merk hoe de kracht van de Liefde IN alles aanwezig is. Dat Heelheid IN mij is zoals in jou.

De workshops die ik geef zijn gebaseerd op Een Cursus in Wonderen, en vooral praktisch gericht. Je ontdekt overtuigingen die je blokkeren en leert hoe je die kan loslaten en inruilen voor innerlijke rust en vreugde. Je ontdekt hoe je jezelf kan “omarmen” in situaties waarvan je liever weg blijft. Je draagt zorg voor je(Z)zelf.

Vaak is een kleine oefening voldoende om de omslag waar te nemen.

De workshops die ik in centrum Voelen geef hebben het gedachtengoed van Een Cursus in Wonderen als basis. Je kan eraan deelnemen zonder dit boek of spirituele richting te kennen. Als je open staat om vanuit de emoties en gedachten die je blokkeren te zoeken naar de innerlijke rust en vrede in jezelf kan de workshop heel bevrijdend werken. De methodieken die ik gebruik kan je ook achteraf toepassen.

Achtergrond

Sedert 2006 is Een Cursus in Wonderen de basis voor mijn manier van leven.

In Gea, Munkzwalm, volgde ik tal van vormingsdagen om bewust aanwezig te leren zijn.

De leerlingen van het beroepsonderwijs waren een dagelijkse uitnodiging en uitdaging die me heel behulpzaam was om van ergernis en angst en ontgoocheling te groeien naar liefdevolle aandacht voor mezelf en anderen.

In 2014 startte ik de opleiding Transpersoonlijk Coachen bij Paul Goudsmit en Jane Tipping (Amersfoort) om mij te verdiepen in familiesystemen en een certificaat ICF te halen als coach.

Bij Els Thissen (Epen) volgde ik de Attitudinal Healing Basistraining in 2015. Dit jaar en in 2018 neem ik deel aan de training Familie- en Systeemopstellingen.

Dit alles brengt me vooral het inzicht dat er ‘niets dan liefde is’. Hier kijk ik vaak aan voorbij. Ik heb enkel te kiezen om in liefde naar alles te kijken.

Ik nodig ook jou hiertoe uit.

Recente activiteiten
Als ademcoach/trainer kan ik met je op weg gaan om je inzicht te geven in je manier van ademen.
26-01-2018Lees meer >>
Deze avond is een proefles om een voorproefje van 'movement medicine' te ervaren.
In deze lessenreeks verdiepen we ons verder in de lu jong bewegingen en oefenen ze in groep in.
29-01-2018Lees meer >>
Lu jong is een bewegingsvorm die een heilzame werking heeft op het hele lichaam en waar vooral veel aandacht is voor de rug. in de beginnersreeks worden de 21 bewegingen aangeleerd op 10 uren.
29-01-2018Lees meer >>
Dag mooie vrouw, heb je zin om mee te gaan op een avontuurlijke reis naar je diepste vrouw zijn maar heb je nog vragen, twijfels?zou je mij en mijn manier van werken graag wat beter leren kennen vooraleer je dit avontuur aangaat?! dan ben je van harte welkom op de het open intromoment!! ik kijk er naar uit je daar te mogen ont-moeten. hartegroet mireille
30-01-2018Lees meer >>