Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
<< Terug naar team...
Syntia Van Erdeghem

Emailsyntia@centrumvoelen.be
Tel
GSM+32(0) 473 214 615
Websitewww.centrumvoelen.be

Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan.

Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik heel verschillende begeleidingen gegeven.

Ik vind het heel fijn om naast je te staan en met je opweg te gaan naar je innerlijke wereld. Wat we daar aantreffen kan klaar zijn om te verhelderen, te helen, uitgewerkt te worden. Daarnaast is het heel aangenaam als je lichaam, je gedachten, en je emoties als 1 gefocust geheel samenwerken naar wat jij graag wil. Graag begeleid ik jou naar je eigen kracht, en potentie. Verwerking en heling kan daar een (groot) onderdeel van vormen.

Ik ontmoet je in een sfeer van veiligheid, openheid en respect.

Ik ben opgegroeid in een heftig gezin, met veel emoties. Het bracht me heel jong bij het volgen van opleidingen.

In 1997 ben ik met emotioneel lichaamswerk begonnen.

Emotioneel lichaamswerk geeft mij dat ik gevoelens, stress of spanning in mijn lichaam beter kan plaatsen. Ik heb geleerd dat ze feilloos aangeven wat ik nodig heb. Ze zijn mijn kompas in omgaan met mijn eigen lichaam, in wat ik nodig heb, en in communicatie en contacten met anderen geworden.

Gepassioneerd door wat ik voelde en leerde, volgde ik de 4 jaar durende opleiding tot Trainer, aan het Instituut voor Emotioneel Lichaamswerk te Lage Vuursche, NL. Daarna deed ik verschillende encountertrainingen, en het specialisatiejaar Ademwerk. In het dagelijks leven, en in contact met verschillende mensen, en ook via een opleiding bij Peggy Dylan, Sundoor, leerde ik het vuurlopen.

Half 2006 beëindigde ik de opleiding systemisch werk, familieconstellaties (ook familieopstellingen genoemd). Ik ben lid van de koepel emotioneel lichaamswerk in Vlaanderen, NEL en docent in de beroepsopleiding. Ik blijf regelmatig trainingen en supervisie volgen zodat ik zelf en het aanbod dat ik geef, in beweging blijft.

Nog een beetje meer over mijn levenservaring....

Mijn werkervaring voor ik me toespitste op het trainerschap is gebaseerd op mijn opleiding maatschappelijk assistente, vormingswerk, met specialisaties in psychologie en ontwikkelingswerk.

Ik ben 2 keer mama geworden, en ik ben ook 2 keer maatje geworden van mijn 2 pluskinderen. Het leven met kinderen raakt me bijzonder. Het geeft een nieuwe trilling.

Samen met mijn partner Jan zorg ik voor onze kinderen. Zo hebben we lagere schoolkinderen en adolescenten, en volwassenen in huis : 3 generaties met hun eigen paden en netwerken.

Ik ervaar mijn leven als vol-leven.

Recente activiteiten
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
10-12-2018Lees meer >>
Prenatale yoga, mindfulness en relaxatie is een meerwaarde voor moeder, baby en partner. door middel van zachte bewegingen, ademhaling en meditatie creëren we ontspanning voor zowel de moeder als de baby.
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
10-12-2018Lees meer >>
Aan de slag met verschillende tibetaanse meditatie en relaxatie technieken.
Start je dag in ontspanning en mét energie! zachte bewegingen om je lichaam en geest wakker te maken, klaar voor de dagelijkse uitdagingen.
11-12-2018Lees meer >>
We leren bewegen in ontspanning. je leert diepe ontspanning en het balanceren van je energie (of qi). de sessies zijn een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust.
11-12-2018Lees meer >>
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
12-12-2018Lees meer >>